Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Oliwki w pizzy były mało świeże a tak ok

    Agnieszka, 14 kwiecień 2017

    Pizza smaczna. Minus za to, że dostałam pizzę bez sosu i bez rukoli, choć zamawiałam.

    Irmina, 09 kwiecień 2017

    Bardzo przepraszamy za to niedopatrzenie, kierowca został upomniany.

    Zespół Diavolino

    zawsze smakowało ale ostatnie zamówienie było w punkt, wypieczona idealnie!

    Joanna, 31 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Czekałyśmy baaardzo długo

    Agnieszka, 26 marzec 2017

    Jedzenie tradycyjnie super. Natomiast nowy formularz do zamówień on-linie nie funkcjonuje prawidłowo.

    Artur, 19 marzec 2017

    Super jak zawsze :)

    Grzegorz, 09 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Bardzo dobra pizza i te bułeczki i sałatka

    Paulina, 07 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Super, gorąco polecam

    Arkadiusz, 06 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Pizza była letnia i sucha jak wczorajsza. Mam nadzieję następnym razem zamówić wiaderko sosu :-)

    Adam, 24 luty 2017

    Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Kucharz i dostawca zostali pouczeni aby więcej sie to nie powtórzyło

    Zespół Diavolino

    pyszna pizza

    Dominika, 15 luty 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Jak oferujecie Pepsi za zamówienie powyżej 50 złotych to dajcie tą Pepsi, 3 razy już mnie uszukaliście bo wytłumaczenie, że "skończyła się" jest żenująca, ale pizze macie najlepszą w Olsztynie.

    Eryk, 12 luty 2017

    Przepraszamy jeżeli doszło do takiej sytuacji, ale ostatnie Pana zamówienie było za 39 zł

    Zespół Diavolino

    Pizza pyszna, dowieziona szybko - przed upływem wyznaczonego czasu :) Polecam!

    Joanna, 06 luty 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    bardzo szybka dostawa, pizza smaczna:) strona przydatna, godna polecenia

    Joanna, 03 luty 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Czas podany przez system onlne nie ma dużo wspólnego z godziną przyjazdu, ale ma to dużego znaczenia, dowiezione i zjedzone ze smakiem

    Arkadiusz, 30 styczeń 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Pierwsza pizza pycha :) druga tragedia. Zamawialam zwykłą pizzę z pieczarkami a otrzymałam coś o okropnym smaku i dziwnym slodkim aromacie .

    Sylwia, 27 styczeń 2017

    Dziękujemy za opinię. Kucharz został poinstruowany aby taka sytuacja sie nie powtórzyła.

    Zespół Diavolino

    Zdecydowanie polecam!

    Maja, 22 styczeń 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Tym razem ocena negatywna, zamówienie nie zostało zrealizowane

    Joanna, 01 styczeń 2017

    Szybko, smacznie. Polecam

    Mateusz, 13 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Ciasto cienkie i dobre a składniki niebo w gębie, zdecydowanie to jedna z moich ulubionych pizzerii w Olsztynie chociaż menu mogłoby być troszkę bardziej urozmaicone, aczkolwiek każdą pizzę można zmodyfikować co daje dużo swobody by eksperymentować. Polecam

    Michał, 02 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię i postaramy sie zwiększyć asortyment

    Zespół Diavolino

    Super szybko i pyszności

    piotr, 23 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię i staramy sie aby utrzymać ten poziom

    Zespół Diavolino

    Jak zwykle wszystko przebiegło doskonale. Moim zdaniem, macie jedną z najlepszych pizzerii w Olsztynie :) Pozdrawiam

    Kamil, 12 listopad 2016

    Polecam ravioli, ale nie polecam zupę ogórkową. Pizza... średnio.

    Glieb, 02 listopad 2016

    Jak na razie każda pizza jaką zamawiałem, niezależnie od wariantu, była bardzo smaczna. Ta ostatnia też była świetna. Polecam:)

    Kamil, 19 październik 2016

    Nie dostałem masła czosnkowego...

    Kamil, 16 październik 2016

    Zamówiłem pierwszy raz, oczywiście ostatni pizza przypalona, na stronie brak informacji że w kompozycji "diavolino" znajduje się boczek, a że go najzwyczajniej w świecie nie lubię to musiałem wydłubać. Dwie gwiazdki za to ze przyjechała na czas, choć na maila dostałem wiadomość że pizza bedzie za 2h.

    Piotr, 13 październik 2016

    Margarita była bardzo dobra, a dostawa kolejny raz błyskawiczna :)

    Kamil, 28 sierpień 2016

    Punktualna dostawa i bardzo dobre pizze.

    Anna, 21 sierpień 2016

    Najlepsza w mieście

    Piotr, 15 sierpień 2016

    Bardzo szybko. Smaczna pizza i o odpowiedniej temperaturze.

    Małgorzata, 08 sierpień 2016

    Pizzerię polecił mi znajomy. Jedna z lepszych pizzerii w Olsztynie, dostawca był przed czasem, ciasto bardzo dobre (cienkie i chrupiące).

    Krzysztof, 05 sierpień 2016

    szybko i smacznie

    Piotr, 24 lipiec 2016

    Pozytywnie ;)

    Magdalena, 16 lipiec 2016

    Wszystko ok.

    Piotr, 15 lipiec 2016

    Pizza pyszna jak zawsze!

    Agata, 10 lipiec 2016

    Szybko i sprawnie.

    Artur, 20 czerwiec 2016

    Szybko i sprawnie, polecam.

    Artur, 12 czerwiec 2016

    Pizzę uważam za bardzo smaczną, ale niestety tym razem było mało składników(pizza była goła) mimo 6 zamówionych i jednego którego zapomniano położyć

    Marta, 31 maj 2016

    Tradycyjnie wszystko ok! PS. Dziękuję za pamięć ;-)

    Dominika, 27 maj 2016

    Wszystko OK

    Piotr, 20 maj 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Wszystko tradycyjnie ok,tylko dostawca pizzy nie miał drobnych żeby wydać mi resztę...

    Dominika, 15 maj 2016

    Dziękujemy za opinię, kierowca został pouczony aby taka sytuacja więcej sie nie powtórzyła

    Zespół Diavolino

    letnia, szynka to nieestetycznie nawalone, niesmaczne kawały. prosiłam o dod.parmezan ..no i otrzymałam kilka dosłownie, jakby pyłków na wierzchu. Nie ma nic wspólnego z pizzą zamawianą na miejscu. Po prostu porażka. Przykre.

    Małgorzata, 06 maj 2016

    Przepraszamy za zaitniały incydent. Kucharz i dostawca otrzymali upomnienia i więcej taka sytuacja się nie powtórzy

    Zespół Diavolino

    Bardzo sprawnie, bardzo szybko, bardzo smacznie!

    Alicja, 04 maj 2016

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Wszystko ok jak zawsze

    Dominika, 19 kwiecień 2016

    Super pizza, fajnie się zamawia online, można wymienić składniki. Tylko 50 minut to trochę długi czas oczekiwania

    Milena, 12 kwiecień 2016

    Tradycyjnie smaczna pizza i szybka dostawa :-*

    Dominika, 09 kwiecień 2016

    Miły dostawca, pyszna pizza

    Dominika, 05 kwiecień 2016

    Jak zawsze szybko i na temat ;-)

    Dominika, 04 kwiecień 2016

    Super

    Dominika, 20 marzec 2016

    Wszystko OK.

    Piotr, 15 marzec 2016

    Dobrze i szybko

    Artur, 13 marzec 2016

    Bardzo dobrą pizza

    Wiktor, 07 marzec 2016

    Jak zwykle świetna pizza :)

    Kamil, 28 luty 2016

    Kolejny raz zamowienie dojezdza po wyznaczonym czasie

    Małgorzata, 27 luty 2016

    Najlepsza pizza!

    Aneta, 25 luty 2016

    Czekałem 1h 50min na pizzę a miała być w godzinę... masakra! Nigdy więcej diavolino!

    Damian, 21 luty 2016

    Polecam

    KAROL, 14 luty 2016

    pysznie, chociaż zabrakło zamówionej świeżej rukoli.

    Magdalena, 11 luty 2016

    Jedyny plus zamówienia to fakt, że dania przyjechały ciepłe. O smaku lepiej nic nie pisać.

    Mateusz, 08 luty 2016

    Zbyt mokre ciasto pizzy

    Robert, 29 styczeń 2016

    pysznie i sprawnie ;)

    Magdalena, 27 styczeń 2016

    inna cena dostawy w zamowieniu, inna na paragonie

    Karol, 25 styczeń 2016

    Szkoda, że znikła już promocja pieczątek. Zebrałem ostatnio wszystkie i nie naliczylo mi rabatu.

    Piotr, 21 styczeń 2016

    Szybko i sprawnie.

    Artur, 10 styczeń 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    moglo by byc troche cieplejsza :)

    łukasz, 01 styczeń 2016

    Dziękujemy za opinie i postaramy sie aby następnym razem była gorąca, mimo zimowej aury.

    Zespół Diavolino

    dostawa nawet przed czasem, super! tylko szkoda że dostawa na GUTKOWO aż 6 zł...

    Iga, 30 grudzień 2015

    Wszystko ok, bardzo smaczna pizza, polecam! ;)

    Mariusz, 15 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Szybko i sprawnie, polecam!

    Artur, 11 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Nasze pierwsze zamówienie w Diavolino, z polecenia znajomych. Pizza całkiem dobra, jak na dostawę. Niestety dwie z trzech zamówionych baaardzo mocno przesolone

    Marcin, 28 listopad 2015

    Pizza nie była dość ciepła ,

    Jakub, 23 listopad 2015

    Wszystko tak jak by c powinno. Polecam.

    Maciej, 16 listopad 2015

    Pyszna pizza:)

    Kamil, 13 listopad 2015

    nadal na plus;)

    Magdalena, 09 listopad 2015

    Wszystko ok

    Jarosław, 08 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Zabrakło sosu.

    Krzysztof, 05 listopad 2015

    Przepraszamy za niedopatrzenie z winy kierowcy. Przy następnej dostawie otrzyma Pan dodatkowy sos gratis.

    Zespół Diavolino

    pizza sole mare byla strasznie slona

    Julia, 30 październik 2015

    Przepraszamy, kucharz został poinstruowany, ale anchois sa ze swej natury bardzo słone

    Zespół Diavolino

    Wszystko ok.

    Piotr, 18 październik 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    tym razem drobne błędy związane z czasem dostawy, brakiem zamawianej rukoli oraz zbytnim słonym smakiem vegetariany z kurczakiem (nie znam się, więc to może wynik tego nietypowego połączenia;)), ale nie myli się ten, kto nic nie robi ;)

    Magdalena, 07 październik 2015

    Zamówiłem 2 sosy a dostałem 1, to tylko 2zł więc nie ma tragedii, ale "niesmak" zostaje

    Michał, 04 październik 2015

    Bardzo dobre:)

    Zbigniew, 24 wrzesień 2015

    zadowoleni ;)

    Magdalena, 20 wrzesień 2015

    Czas dostawy niezwykły i niesamowity. Szkoda tylko, że zamiast obiecanej pizzy dostałem kawał węgla. Sosu praktycznie brak, ser spieczony na twardą, niesmaczną skorupę. Przykro, bo jestem fanem lokalu od paru dobrych lat.

    Patryk, 17 wrzesień 2015

    Pyszna pizza na cienkim cieście,od lat ten sam niesamowity smak

    Anna, 08 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    zbyt duza ilosc sosu pomidorowego który znajdował sie na składnikach,znikoma ilosc cebuli przy zamowieniu pizzy ONIONS, poza tym na plus szybki czas realizacji i uprzejmy kierowca

    Kuba, 04 wrzesień 2015

    Przepraszamy za zaistniałą sytuację, nowy kucharz został pouczony i więcej taka sytuacja sie nie powtórzy

    Zespół Diavolino

    Zamówienie przyjechało bardzo szybko co mnie cieszyło. natomiast jakość składników na pizzy onion była wątpliwa. Pieczarki nie dość że po plasterku albo dwa plasterki na kawalku to jeszcze były nieświeże. Cebula jak już się trafiła to w za dużych kawałkach które się nie dopiekły. Zamawiam tu bardzo często pizzę, więc tym bardziej jestem zdziwioona i niezadowolona z zamówienia.

    Paulina, 26 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinie i przepraszamy, nowy kucharz został pouczony i więcej to się nie zdarzy

    Zespół Diavolino

    Pizza bardzo dobra, dostawca bardzo miły i sympatyczny. Dzięki Wam miło i smacznie spędziliśmy poniedziałkowy wieczór.

    Zbigniew, 18 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Pizza na wynos powinna byc polozona na papierze w kartonowym pudelku.

    Magdalena, 12 sierpień 2015

    Przepraszamy za tę niedogodność i na przyszłość prosimy zgłaszać w uwagach przy zamówieniu o podkładkkach. W większosci nasi klienci nie chcą podkładek bo spód pizzy się odparza.

    Zespół Diavolino

    Pizza była niepokrojona. Poza tym wszystko, jak zawsze, ok.

    Maciej, 26 lipiec 2015

    Dostawca zapomniał o załączeniu zamówionej online podwójnej ilości świeżej bazylii. Pizza taka jak trzeba.

    Piotr, 22 lipiec 2015

    Zamawiając zupę otrzymuje się małe pudełeczko Z wodą(na pewno nie ma tam 300ml) - ciężko znaleźć chociażby ziemniaka. Mała pizza złożona na pół(nie wiem po co) w dodatku strasznie tłusta. Duża pizza ok.

    Krystian, 14 lipiec 2015

    Przykro nam, że tak ocenił Pan naszą dostawę. Niestety Pana opinia wynika z braku niezrozumienia załączonego opisu dań. W menu podane jest że zupa ogórkowa jest w postaci kremu a wiec cała zawartość gotowanej zupy jest zmiksowana a do tej zupy otrzymał Pan pieczywo czosnkowe. Jeżli chodzi o pizze to zamówił Pan Calzone a to jest właśnie typowa włoska forma rogala nadziewanego serem z szynką i pieczarkami. W menu jest to zaznaczone jako Calzone (rogal). Proszę na przyszłosć uważniej czytać skład potraw.

    Zespół Diavolino

    No dobre było, no...

    Szymon, 12 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Smacznie i tak jak lubię

    Piotr, 21 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    dostałam surową pizze tzn ciasto. Pani wysłała do mnie drugą pizze która też była nie dopieczona. Chyba jakiś nowy pizzermen jest bo kiedys zamawialam to byla pyszna

    Anna, 10 czerwiec 2015

    Przykro nam i przepraszamy za ten incydent, chociaż trudno uwierzyć żeby pizza była całkowicie surowa. W przyszłosci proszę zaznaczać, ze chce Pani pizzę.bardziej wypieczoną

    Zespół Diavolino

    Dostałam inną pizzę niż zamawiałam.

    Anna, 02 czerwiec 2015

    Jak zwykle przepysznie najlepsza Pizzeria w Olsztynie ciasto,sosy po prostu mistrzostwo oby ciągle był ten sam poziom ;)

    Krzysztof, 02 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię i będziemy starać sie aby tak było zawsze

    Zespół Diavolino

    Bez zarzutu! Najlepsza pizza w Olsztynie!

    Karolina, 26 maj 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Rewelacyjna pizza, na super cienkim cieśnie! Pycha! :)

    Natasza, 18 maj 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    pizza nie zgodna z zamówieniem

    Lukasz, 08 maj 2015

    Przykro nam że jest Pani niezadowolona, niestety to jest nieporozumienie proszę na przyszłość podawać dokładnie składniki i raczej nie zmieniać gotowych przepisów. Najkorzystniej jest finansowo i nie tylko jest zamówienie pizzy Fantasia w której jest do wybopru 6 składników w niezmienionej cenie.

    Zespół Diavolino

    Dobra pizza i zadowalający czas dostawy.

    Tomasz, 06 maj 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Szybko, sprawnie, smacznie.

    Kasper, 26 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Gorąca przepyszna pizza:) brzegi najlepsze, chrupiace. Cieniutka, duzo sera. Soczysta:) duzo skladnikow. Polecam:))))

    Olga, 23 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię i nie ustajemy w dalszych staraniach aby tak było zawsze.

    Zespół Diavolino

    Troszkę długo czekałem na pizze, ale jednak mogło to wynikać z natłoku, nie wiem, tak czy siak jestem zadowolony jak najbardziej :)

    Adrian, 18 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię i przepraszamy za zbyt długie oczekiwanie ale w obecnej sytuacji komunikacyjnej Olsztyna czasami jest naprawdę trudno dotrzymać czasu dostawy, połowa czasu dostawy to stanie w korkach.

    Zespół Diavolino

    Pyszna jak zawsze:)

    Olga, 07 kwiecień 2015

    Dziekujemy za opinię, staramy się aby tak było zawsze

    Zespół Diavolino

    ;)

    Magdalena, 30 marzec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    pozytywnie

    Magdalena, 27 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Spoko

    Michał, 23 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Rewelacja jak zawsze! Dzis tez zamowie :)

    Olga, 23 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Niestety pizza przyjechała przypalona a mięso wyglądało na nieświeże. Rodzina narzekała na nią, ja też przyznałem, że to nie jest ta pizza którą jadłem wcześniej. Szkoda.

    Piotr, 19 marzec 2015

    Przykro nam że tak nisko ocenia Pan naszą pizzę. Być może była zbyt mocno przypieczona, ale na przyszłosć proszę zaznaczać w zamówieniu stopień wypieczenia, bo klienci mają rózne wymagania. Jeżeli chodzi o mieso z piersi kurczaka to codziennie jest przygotowywane świeże i nie mieliśmy do tej pory żadnej tego typu reklamacji. Nie mniej jednak zwróciliśmy uwagę kucharzowi aby bez wyraźnego polecenia nie przypiekał zbyt mocno pizzy.

    Zespół Diavolino

    Szybciej dowożą niż podają w smsie :)

    Wojciech, 17 marzec 2015

    Dziękujemy za opinię. Czas oczekiwania podawany jest z duzą rezerwą ze wzgledu na rozkopane nasze miasto i niesamowite utrudnieniaw dowozie.

    Zespół Diavolino

    bubu

    Anita, 14 marzec 2015

    Dziękujemy za opinie i polecamy sie na przyszłość.

    Zespół Diavolino

    Wybrałem pizzę Strong. Nie za bardzo spełniła moje oczekiwania. Mój błąd, bo poprzednio wybrałem własne produkty.

    Piotr, 08 marzec 2015

    dziękujemy za opinię. Na przyszłość proszę wybierać Fantazję z 5 składnikami do wyboru w/g własnego życzenia.

    Zespół Diavolino

    Pyszna pizza

    Marta, 03 marzec 2015

    Pizza taka jak trzeba. Czas dostawy umiarkowanie dobry. Na plus zaliczam brak opłaty za dowóz.

    Piotr, 13 luty 2015

    super jedzonko , wszystko swiezutkie - polecam !!!

    Sebastian, 05 luty 2015

    Dziękujemy za opinię, miło nam i staramy sie dalej.

    Zespół Diavolino

    Świetne ciasto, cienkie i wypieczone. Składniki pierwsza klasa. No i czas dostawy na piątkę

    Mateusz, 02 luty 2015

    Dziękujemy za opinię i staramy się aby zawsze tak było.

    Zespół Diavolino

    Pizza smaczna. Czas dostawy co do minuty taki jak w powiadomieniu :)

    Karolina, 24 styczeń 2015

    było ok

    Joanna, 07 styczeń 2015

    Najlepsza pizza w mieście.

    Arkadiusz, 31 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię,

    Zespół Diavolino

    Pizza całkiem dobra, jednak jak zamawiam pikantne jedzenie to spodziewam się nieco ostrzejszego.

    Krzysztof, 22 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię i na przyszłosć prosimy o zaznaczenie żeby pizza była super pikantna.

    Zespół Diavolino

    Polecam, jak ktoś głodny...

    Czarek, 18 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Bardzo dobrze i szybko

    Anna, 17 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Polecam!

    Paweł, 13 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię i polecamy sie na przyszłość.

    Zespół Diavolino

    ;-) idealna

    Magdalena, 10 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię. To nas motywuje do jeszcze lepszej pracy

    Zespół Diavolino

    :))))))

    Anna, 09 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Najszybsza dostawa najsmaczniejszej pizzy:)))

    Emilia, 06 grudzień 2014

    Bardzo dziękujemy za opinię, i nie ustajemy w staraniach aby utrzymać taki standard

    Zespół Diavolino

    Strasznie kiepsko. Czekałam 2 h na pizzę, brokuły jakieś sprzed dwóch tygodni.

    Dominika, 25 listopad 2014

    Przykro nam bardzo że musiała Pani czekać tak długo ale została Pani o tym poinformowana przy składaniu zamówienia. Tego dnia było wyjatkowo duzo zamówień. Jeżeli chodzi o brokuły to pieczone na pizzy w 350 stopnachi trudno żeby wygladały jak swieże, po prostu są pieczone.

    Zespół Diavolino

    w zamówieniu miała być swieża rukolla- nie było.

    Anita, 19 listopad 2014

    Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, odpowiedzialny za to pracownik otrzymał upomnienie. Staramy się aby taka sytuacja więcej się nie powtórzyła.

    Zespół Diavolino

    bardzo dobrze

    Monika, 17 listopad 2014

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    brak

    Gajeski, 15 listopad 2014

    Dziekujemy za gwiazdki.

    Zespół Diavolino

    Moje pierwsze zamówienie i na pewno nie będzie ostatnim!

    Paweł, 06 listopad 2014

    Wszystko ok

    Anna, 04 listopad 2014

    OK

    Krzysztof, 29 październik 2014

    Dziękujemy za opinie.

    Zespół Diavolino

    aż zgłodniałam

    Monika, 25 październik 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    szybka dostawa

    Agata, 20 październik 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Zamowenie zostalo zgubione. Gdyby nie interwencja, nie doczekali bysmy sie obiadu. Czas dostawy ponad dwie godziny. Zadoscuczynienie to "szalone" 20%. Zamowienie bez rukoli, co tlumaczone bylo tym, ze "sie skonczyla" - oczywiscie nikt nas o tym nie poinformowal.

    Michał, 07 październik 2014

    Przepraszamy za zaistniałą sytuację. To był ewidentny błąd obsługi pizzerii. Osoba odpowiedzialna za to została upomniana. Dziękujemy za opinię, to mobilizuje nas do zwiększenia nadzoru tak aby sytuacja taka sie nie powtórzyła.

    Zespół Diavolino

    Pizza była przepyszna, a czas oczekiwania dużo krótszy niż przewidywaliśmy. Dziękujemy!

    Krystian, 04 październik 2014

    Dziękujemy, staramy się aby zawsze tak było.

    Zespół Diavolino

    Uwielbiam waszą pizzę 4 sery, jednak już nie po raz pierwszy dostaje mocno przypieczoną i zwiększą ilością sosu pomidorowego niż serów co bardzo mnie smuci. 2 plasterki sera camembert na dużą pizzę?? serio? Jak to jest że jeden robi wyśmienicie pizzę z wybornie dobranymi, wyważonymi składnikami i niesamowicie wypieka że od zapachu ślinka cieknie....a drugi zaś robi tak, że odechciewa się zamawiać kolejny raz??? Jak tak dalej pójdzie będzie trzeba zmienić pizzerię...

    Magdalena, 05 wrzesień 2014

    Bardzo przepraszamy za ten incydent, kucharz otrzymał reprymendę i zapewnił, ze wiecej się to nie powtórzy

    Zespół Diavolino

    Pierwszy raz zamawialem online i wszystko super polecam !!!

    Sebastian, 01 sierpień 2014

    Za dużo sera, nie było czuć niczego innego - a szkoda, bo zazwyczaj jest bardzo dobre.

    Dominik, 18 lipiec 2014

    Seropodobne coś. Nieładnie

    Sebastian, 09 lipiec 2014

    Przykro nam za taka ocenę, ale my używamy tylko prawdziwe sery, jeśli ktoś jest przyzwyczajony do seropodobnych wyrobów to niestety nie ma odniesienia do smaku, bo olejosery to podstawa większości pizzerii. Prosimy o zamawianie w seropodobnych pizzeriach.

    Zespół Diavolino

    Przykro nam za taką niezasłuzoną opinią zwłaszcza że używamy zawsze prawdziwych serów. jesli ktoś jest przyzwyczajony do olejoserów to nie jest w stanie wyczuć smaku prawdziwej mozarelli z goudą. Prosimy o zamawianie w seropodobnych pizzeriach

    Zespół Diavolino

    Pizza smaczna jak zwykle jednak ponad 2 godziny czekania potrafią zepsuć każdą przyjemność. Kromki chleba czosnkowego o średnicy 2 cm. to też lekka przesada.

    Łukasz, 19 maj 2014

    Przepraszamy, wina dostawcy jest ewidentna. Taki incydent juz sie wiecej nie powtórzy

    Zespół Diavolino

    Jak proszę w zamówieniu, aby dzwonić na kom. pod domem, to proszę nie dzwonić domofonem do sąsiadów.

    Adam, 03 kwiecień 2014

    Pysznie

    Maciej, 18 marzec 2014

    Dziękujemy,.Miło nam to słyszć, staramy się aby zawsze tak smakował.

    Zespół Diavolino

    wszystko ok- pizza smaczna, miły dostawca, szybka dostawa :)

    Paulina, 06 marzec 2014

    Dziękujemy i dokładamy starań aby utrzymać ten standard

    Zespół Diavolino

    ok

    Arkadiusz, 21 luty 2014

    Dziękujemy.

    Zespół Diavolino

    Dostarczona pizza była nie tylko pyszna, ale także ciepła jakby była wyjęta prosto z pieca

    Patryk, 13 luty 2014

    Dziękujemy za opinię i staramy się żeby było tak zawsze.

    Zespół Diavolino

    Pizza zimna i w ogóle dostałem nie tą pizze co zamawiałem ...

    Filip, 11 luty 2014

    Bardzo przepraszamy to była ewidentna wina dostawcy.

    Zespół Diavolino

    zamówienie zrealizowane bardzo dobrze!

    Tomasz, 31 styczeń 2014

    Dziękujemy za opinię i postaramy się utrzymać taki standard.

    Zespół Diavolino

    Pizza przepyszna, szybki czas realizacji

    Paweł, 24 styczeń 2014

    Dziękujemy za opinię, staramy się by tak było zawsze

    Zespół Diavolino

    jestem zadowolony

    Daniel, 13 styczeń 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    strona internetowa przejrzysta i czytelna, miła i szybka dostawa

    Piotr, 23 grudzień 2013

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    pizza mimo wyśmienitych walorów smakowych była mniejsza niż w opisie. Dodatkowo liczba składników była mniejsza niż jeszcze miesiąc temu

    Afera, 13 grudzień 2013

    Dziękujemy za opinię. Przekażemy ja do lokalu :))

    Zespół zamawiania online

    spagetti niestety nie najwyższego loty

    Mateusz, 08 grudzień 2013

    Dziękujemy za opinię. Zostanie przekazana do lokalu.

    Zespół zamawiania online

    smacznie i szybko dostarczone

    Mateusz, 03 grudzień 2013

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół zamawiania online

    jedzenie spoko jednak czas dostawy znacznie różnił się od tego podanego w smsie i na stronie. Przy płatności online jest to spory feler

    Afera, 04 listopad 2013

    Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za długi czas oczekiwania.

    Zespół zamawiania online

    Lepsza w lokalu, na wynos lipa, na sztukę zrobiona, na zasadzie odpierdol się.

    norbert, 27 październik 2013

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół zamawiania online

    jedzenie jest dobre tylko przelewy karta moglyby byc sprawniejsze

    Helena, 05 październik 2013

    Weźmiemy to pod uwagę. Dziękujemy za opinię.

    Zespół zamawiania online

    Brak uwag. Uwielbiam te pizzerie.

    Magda, 27 wrzesień 2013

    To super. Dziękujemy

    Zespół zamawiania online

    ok, jak zawsze

    Grzegorz, 28 lipiec 2013

    Bardzo dziękujemy za opinię. Fajnie że wszystko działa jak trzeba

    Zespół zamawiania online

    Oby tak dalej.

    Grzegorz, 08 lipiec 2013

    Bardzo dziękujemy za miłe słowa, takie opinie zachęcają do dalszego działania. Najważniejsze żeby smakowało.

    Zespół zamawiania online

    Wszystko git

    Filip, 02 czerwiec 2013

    Cieszymy się i postaramy aby tak było zawsze

    Zespół Diavolino

    dziękuję, wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam nawet użytkownikom z zagranicy, którzy chcieliby zapłacić zza granicy a zjeść w Polsce : )

    Barbara, 27 maj 2013

    Dokładamy wszelkich starań aby ułatwić płatność w różnych formach, dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    extra, polecam!

    Łukasz, 18 marzec 2013

    Cieszymy się i polecamy na przyszłosć

    Zespół Diavolino
  • Szybka dostawa, pizza bardzo dobra, cena ciekawa

    Klaudia, 11 kwiecień 2017

    Dziękujemy za opinie

    Zespół Diavolino

    Jak zwykle super

    Arkadiusz, 03 kwiecień 2017

    Dziekujemy za opinie

    Zespół Diavolino

    Wszystko super, tylko moim zdaniem anchois powinno być bardziej cienko krojone.

    Michał, 27 marzec 2017

    Pizza dojechała z ponad 20 minutowym "poślizgiem". Jej temperatura... ser nie ciągnął się już zupełnie. Składniki w 80% zgadzał się z zamówieniem.

    Marek, 19 marzec 2017

    Wszystko ok

    Debowski, 13 marzec 2017

    Szybko i pysznie 10/10

    Dominika, 08 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    kilka słów

    Lukasz, 06 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Wszystko ok

    Mariusz, 06 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    szybko, bez zarzutów

    Katarzyna, 20 luty 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Tym razem niestety było trochę rażących niedociągnięć, ale przeprosiny też były ;)

    Magdalena, 12 luty 2017

    Czas realizacji super, pizza bardzo smaczna, sałatka również, pozdrawiam

    Arkadiusz, 07 luty 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Wszystko PYCHA :)

    Marcin, 06 luty 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Polecam. Szybko i smacznie.

    Łukasz, 03 luty 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Szybka dostawa, super obsługa! Polecam :-D

    Jakub, 29 styczeń 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    tragedia

    Marcin, 25 styczeń 2017

    Bardzo nam przykro ale prosimy o podanie konkretów

    Zespół Diavolino

    Szybko i pysznie jak zawsze :)

    Dominika, 03 styczeń 2017

    Jak zwykle - wszystko super :)

    Kamil, 30 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Smaczna pizza, a dostawa jeszcze przed wyznaczonym czasem :)

    Olga, 09 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Bardzo dobre ciasto, bardzo dobre składniki i spora ilość, sera mogła by być większa ilość

    Łukasz, 24 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię i staramy sie aby utrzymać ten poziom

    Zespół Diavolino

    Wszystko jak trzeba!! POLECAM

    Patrycja, 13 listopad 2016

    Pizza jak zawsze bardzo smaczna. Dostawa 25 min szybciej niż zapowiadano.

    Dariusz, 06 listopad 2016

    Pizza maksymalnie przywarła do pudełka, ale była smaczna, więc ocena dobra :)

    Olga, 30 październik 2016

    Super

    Katarzyna, 17 październik 2016

    Wzorowo!

    Janek, 16 październik 2016

    :)

    Kamil, 03 wrzesień 2016

    Pizza smaczna jak zwykle, zamówienie dotarło bardzo szybko, w jakieś 25 minut od jego złożenia :) Polecam

    Kamil, 25 sierpień 2016

    Tradycyjnie dobrze

    Artur, 17 sierpień 2016

    Na plus ponownie ;)

    Magdalena, 11 sierpień 2016

    Bardzo smaczna pizza, ale czekałam ..oj. długo.

    Małgorzata, 06 sierpień 2016

    :)

    Ula, 29 lipiec 2016

    Pizza bardzo dobra, polecam każdemu:)

    Kamil, 21 lipiec 2016

    Szybka dostawa, swietnie

    Jakub, 16 lipiec 2016

    Jak zwykle pizza melanzane była wyśmienita. Nie ma sobie równych w całym Olsztynie. Zamówienie dotarło zgodnie z zapowiedzią czasową. Po prostu super.

    Robert, 11 lipiec 2016

    Wszystko super!

    Marta, 29 czerwiec 2016

    Wszystko ok, zamówienie dotarło bardzo szybko :)

    Kamil, 12 czerwiec 2016

    Bardzo smaczna. Składniki bogato i elegancko rozłożone.

    Małgorzata, 08 czerwiec 2016

    Ekspresowy dowóz

    Ewelina, 27 maj 2016

    Szybko i smacznie

    Patryk, 23 maj 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Zbyt długi czas oczekiwania na zamówienie. Dopiero po dokonaniu i zatwierdzeniu zamówienia online, pokazała się informacja o czasie oczekiwania na pizze - 2 godziny ! Co prawda zamówienie dotarło wcześniej, bo po 1,5 h, ale zdążyliśmy już porządnie zgłodnieć

    Anna, 20 maj 2016

    Bardzo przepraszamy za tą sytuację ale w sobotę i niedzielę jest bardzo dużo zamówień i staramy się żeby było dowiezione jak najszybciej. Niestety nie mamy wpływu na działanie systemu zamówień przez internet dlatego potwierdzenie czasu oczekiwania następuje po dokonaniu zapłaty online. Bezpieczniej w takim wypadku jest zamawiać przez telefon i uzyskać informację o aktualnym czasie realizacji.

    Zespół Diavolino

    bardzo smaczna pizza i szybka dostawa!:)

    Daria, 14 maj 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Pizza dotarła z opóźnieniem, okazało się że muszę zapłacić więcej niż podane miałem gdy zamawiałem pizzę. A i pizza mimo że dotarła później to tak jakby zbyt wcześnie opuśiła piec, ciasto było miejscami klejąco surowe, a i reszta składników jakaś taka, gorszego sortu... a kiedyś było smacznie :(

    Afera, 04 maj 2016

    Przepraszamy za zaistniałą sytuację, pracownicy zostali pouczeni aby więcej nie dochodziło do takich zdarzeń

    Zespół Diavolino

    bardzo dużo na plus ;)

    Magdalena, 29 kwiecień 2016

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    OK

    Artur, 18 kwiecień 2016

    Niestety zawsze dostaje rabat z numeru z którego zamawiam bo jestem stałym klientem z nr 500619335. Teraz nie dostałam rabatu chyba a co najważniejsze sosów. Pan mi dał suchą pizze. Bez sosów;(((( pierwzy raz tak zostałam potraktowana. Sosy były ostatnio gratis a zamawiam wiele razy

    Marta, 10 kwiecień 2016

    Troszke za slono, ale nadal zadowoleni jestesmy ;)

    Magdalena, 06 kwiecień 2016

    Wyśmienita pizza, szybka dostawa, możliwość płatności online, super:)

    Krzysztof, 04 kwiecień 2016

    szybko i smacznie ;)

    Magdalena, 27 marzec 2016

    pizza? polecam!!! z salami. szybko i zgodnie z zamowieniem

    Krzysztof, 16 marzec 2016

    Wszystko jest super!

    Dominika, 15 marzec 2016

    Zmówiłam sos, niestety otrzymałam pizze bez sosu więc delikatny minus. Pizza pyszna.

    Beata, 10 marzec 2016

    Pizza jak zwykle wyśmienita, jednak czas oczekiwania ~1,5h to przesada, w szczególności że jest podawany dopiero po uiszczeniu opłaty, gdy nie można już zrezygnować z zamówienia.

    Artur, 06 marzec 2016

    Szybko i sprawnie

    Artur, 28 luty 2016

    Wszystko w jak najlepszym porządku :) Polecam :)

    Aleksandra, 26 luty 2016

    Jak zawsze niezawodnie!

    Artur, 21 luty 2016

    Wszystko ok

    Robert, 20 luty 2016

    Pyszna pizza, szybki dowóz :)

    Jakub, 14 luty 2016

    Polecam ! Zamówienie dowiezione we wskazanym czasie a pizze pyszne! :)

    Marek, 09 luty 2016

    Szybko i sprawnie polecam

    Robert, 06 luty 2016

    Pizza w wersji własnej smakowała wybornie. Dostawca nieco po czasie, ale zmieścił się w kwadransie akademickim.

    Piotr, 27 styczeń 2016

    Wszystko ok

    Anita, 25 styczeń 2016

    Wszystko w porządku, dostawa była szybsza niż planowano.

    Aleksandra, 23 styczeń 2016

    Pizza bardzo pyszna, wszyscy jedzący zadowoleni ;)

    Kamil, 12 styczeń 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Bardzo smaczna pizza

    Joanna, 04 styczeń 2016

    Dziękujemy za opinę

    Zespół Diavolino

    Jak zawsze bardzo dobra pizza i szybka dostawa!

    Patryk, 31 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Jak zwykle pyszna pizza i rzetelna obsługa. Tak trzymać!

    Robert, 20 grudzień 2015

    Zamawiałem pizzę z wybranymi przez siebie składnikami były pieczarki których nie znoszę i ich nie było w zamówieniu może i przypadkowy błąd ale dla mnie przez to była nie jadalna i szkoda bo zwykle było bez takich wpadek...

    Krzysztof, 13 grudzień 2015

    Wszystko ok.

    Maciej, 05 grudzień 2015

    Bardzo dobra pizza

    Maciej, 28 listopad 2015

    Pizza w pytkę smaczna, dodatkowy sosik był delux. Szkoda, że tak długo trzeba czekać. Byliśmy na granicy wyczerpania. Jedna osoba zemdlała w trakcie oczekiwania.

    Krzysztof, 17 listopad 2015

    pizza letnia, ale uwaga pierwsza podstawowa to brak zamówionej dodatkowej rukoli, ani ździebka. Na paru kawałkach mało składników.

    Małgorzata, 15 listopad 2015

    Wszystko ok.

    Piotr, 12 listopad 2015

    Super smacznie :)

    Katarzyna, 09 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Pyszna pizza i sprawna dostawa. Polecam wszystkim.

    Monika, 06 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Super, jak zwykle pysznie :)

    Katarzyna, 03 listopad 2015

    Dziękujemy za opinie

    Zespół Diavolino

    Godne Polecenia!

    Maciej, 26 październik 2015

    Dziękujemy za opinie

    Zespół Diavolino

    Pizza przepyszna, dostawa szybka. Polecam

    Anna, 16 październik 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Dostawa według planu, jednak nie ta pizza którą zamawiałem oraz niestety część pizzy przykleiła się do kartonu, uniemożliwiając spożycie.

    Kasper, 07 październik 2015

    Czekaliśmy godzinę, a nie pół jak było podane (po 40 minutach zadzwoniłem - "już wyjechał zaraz będzie" - kolejne 20 minut czekania), pizza dojechała średnio-ciepła.

    Krzysztof, 01 październik 2015

    Dostawa szybciej niż podano- super :) pizzę Waszą uwielbiam, zamówiłam znowu hawajską z podwójnym ananasem i teraz ilość ananasa była okej. Ale muszę powiedzieć, że powinniście mieć szynkę lepszej jakości, bo jesteście zbyt dobrą pizzerią na to co używacie. Poza tym pizza prze-pysz-na!

    Katarzyna, 22 wrzesień 2015

    Super

    Remigiusz, 19 wrzesień 2015

    Dobra ciepla pizza dostarczona na gutkowo. latwo zamowic przez internet. Odrobine za slona jak dla nas tym razem. Poza tym swietna.

    Paweł, 16 wrzesień 2015

    ponownie na plus i super szybko ;)

    Magdalena, 07 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Samo zamówienia jak zwykle łatwo i szybko. Pizza smaczna, ale zamówiłam podwójną porcje ananasa i jeśli to była podwójna, to strach pomyśleć jaka jest standardowa... ;) ale generalnie fajnie i smacznie.

    Katarzyna, 31 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię i przepraszamy za tę sytuację, nowy kucharz został pouczony i więcej to się nie zdarzy.

    Zespół Diavolino

    Jak zawsze jestem bardzo zadowolona :)

    Katarzyna, 18 sierpień 2015

    Bardzo sprawne zamówienie on-line.

    Michał, 18 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    ponownie jesteśmy bardzo zadowoleni ;)

    Magdalena, 06 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Szybko smacznie polecam

    Jakub, 26 lipiec 2015

    Zamówienie zrealizowane w wyznaczonym czasie. Pizza gorąca i smaczne.

    Adrian, 17 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Diavolino

    Szybki czas realizacji - pizza super

    Grzegorz, 14 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    W kilku krokach bezgotówkowo zamówiona pizza. Rewelka!

    Adam, 23 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    wszystko ok, produkt zgodny z opisem, smak spełniał moje oczekiwania

    Piotr, 17 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    smacznie ;)

    Magdalena, 06 czerwiec 2015

    Lazania przyszła tak oklapnięta, że nie zajmowała nawet 1/3 wysokości malutkiego z resztą opakowania. Nie była również smaczna. Cena zdecydowanie wygórowana jak na to, co otrzymałam. Na zamówienie czekałam ok. 1,5 h. Nikt mnie nie uprzedził, że tak długi jest czas oczekiwania. Zamawiany przeze mnie napój przyszedł inny niż chciałam, mimo że po złożeniu zamówienia przez internet oddzwoniła do mnie Pani z obsługi z pytaniem, czy może być sok zamiast wybranego napoju. Zgodziłam się, 2 razy powtórzyłam smak, a i tak otrzymałam inny. Na stronie internetowej nieaktualne informacje i nie działający licznik oczekiwania na zamówienie.

    Aleksandra, 02 czerwiec 2015

    Było jak trzeba.

    Piotr, 30 maj 2015

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Wszystko ok.

    Piotr, 24 maj 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    brakow

    Alicja, 18 maj 2015

    Dziękujemy za opinie

    Zespół Diavolino

    Jak poprzednio. I tym razem liczba dodatków, która w menu nazywa się "podwójną" nie była wcale podwójna i była identyczna do tej jaka jest na zwykłej pizzy z pojedynczą liczbą dodatków. Restauracja dodatkowo nie honoruje 10% zniżki dla stałych klientów gdy zamówienie składane jest przez internet... dziwne ale niezmienne

    Afera, 07 maj 2015

    Przykro nam, że nie jesteśmy w stanie zaspokoić Pana gustu. Receptury na pizze są stałe i kucharze są z tego roliczani. Zniżki 10% obowiazują klientów zamawiajacych bezpośrednio w pizzerii, zamawiający online mają inne promocje np. bon na 10 zł po 5 zamówieniach.

    Zespół Diavolino

    Szybko, profesjonalnie i smacznie. Polecam!

    Marcin, 03 maj 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Przyoszczędzono na składnikach, choć cena pizzy pozostała bez zmian

    Afera, 24 kwiecień 2015

    Bardzo przepraszamy za ten incydent, gramatura pizzy jest zwsze taka sama, być może kucharz nie zastosował się do przestrzegania receptury i został up[omniany.

    Zespół Diavolino

    Miał być świeży czosnek, był czosnek granulowany... Pizza mniej wypieczona niż zwykle.

    Mateusz, 20 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię i przepraszamy za ten incydent, rzeczywiście w zamówieniu był zaznaczony czosnek świeży. Kucharz został upomniany i więcej się to nie powtórzy. Poza tym prosze tez zaznaczać żeby pizza była bardziej wypieczona niż normalnie.

    Zespół Diavolino

    Nareszcie taka jak lubię. Wybrane składniki spełniły moje oczekiwania. Na dodatek rabat 10 zł taniej i jestem w pikantnym niebie.

    Piotr, 11 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinie i cieszymy sie , że moglismy spełnić Pana oczekiwania

    Zespół Diavolino

    Wszystko zgodnie z zamówieniem. Krótki czas oczekiwania na realizację. Polecam.

    Łukasz, 01 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinie

    Zespół Diavolino

    wszystko super!

    Katarzyna, 29 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Pycha:)

    Olga, 24 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Diavolino bardzo dobre, niestety z owocami morza nie dopieczona na środku.

    Anita, 23 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię, przepraszamy za to niedopatrzenie, kucharz został pouczony aby więcej taka sytuacja sie nie powtórzyła.

    Zespół Diavolino

    Pyszna jak zawsze:)

    Olga, 22 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Rewelacja :) pizza dotarla goraca wrecz:) pycha!

    Olga, 18 marzec 2015

    Dziękujemy za opinię i staramy się aby tak było zawsze.

    Zespół Diavolino

    SUPER

    Krzysztof, 17 marzec 2015

    Dziękujemy za opinię i staramy się aby tak było zawsze.

    Zespół Diavolino

    Najlepsza pizza w Olsztynie :))

    Krzysztof, 12 marzec 2015

    Dziekujemy za opinię. Miło nam z tego tytułu i mobilizuje nas to do dalszych starań

    Zespół Diavolino

    Było smacznie, i szybciej niż miało być :)

    Katarzyna, 07 marzec 2015

    Dziękujemy za opinię. Staramy się dostarczyć jak najszybciej choć czasami rozkopane misto na to nie pozwala, ale czasami bywa i szybciej.

    Zespół Diavolino

    Pizza bez zarzutu, taka jak lubię.

    Piotr, 26 luty 2015

    Pizza smaczna, grubość spodu zadowalający, duży wybór składników. Z dotychczasowych pizzerii w Olsztynie wyróżnia się pozytywnie.

    Piotr, 08 luty 2015

    Dziekujemy za opinię to nas dopinguje do zachowania wysokich standardów.

    Zespół Diavolino

    Pizza była dobra, choć nie rewelacyjna. Jak z reguły to bywa. Dominował sos pomidorowy co zakłócało smak serów. Ravioli wegetariańskie, może być. W nadzieniu brakowało szpinaku, czosnku, a sos śmietanowy był mało śmietanowy. do tego dania raczej już nie wrócę.

    Magdalena, 04 luty 2015

    Dziękujemy za opinię i postaramy sie sprostać Pani wymaganiom. Wystarczy przy zamówieniu zaznaczyć że sosu ma być mniej. Co do ravioli to kucharz otrzymał pouczenie i następnym razem danie powinno być smaczniejsze.

    Zespół Diavolino

    Przyjechała zimna pizza

    Joanna, 01 luty 2015

    Bardzo przepraszamy za ten incydent ale w tym czasie samochód uległ awarii i stąd to opóźnienie i troche wystygła pizza.

    Zespół Diavolino

    Moja ulubiona pizza w Olsztynie. Jesteście najlepsi :)

    Edyta, 18 styczeń 2015

    wyborna....i wyjątkowo szybka dostawa bo w sumie w 20min dojechało do mnie zamówienie. :)

    Magdalena, 05 styczeń 2015

    Zbyt długi czas oczekiwania /dwie godziny/

    Zdzisława, 31 grudzień 2014

    Długi czas oczekiwania - ok. 2 godzin. Pizza bardzo dobra.

    Małgorzata, 19 grudzień 2014

    Przepraszamy za zbyt długie oczekiwanie na pizze, ale nie zawsze jest to z naszej winy. Postarky się jednak skrócić czas oczekiwania.

    Zespół Diavolino

    Bardzo dobry wybór. Pizza przyszła wcześniej ciepła i pyszna, dostawca przemiły. Polecam!

    Oliwia, 18 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię i staramy sie aby zawsze tak było.

    Zespół Diavolino

    długi czas oczekiwania na dostawę.

    Błażej, 15 grudzień 2014

    Przepraszamy za tą niedogodność ale nie zawsze jest to z naszej winy ( nasz Olsztyn jest strasznie rozkopany i zakorkowany)

    Zespół Diavolino

    Przywiezliscie nie moja pizze. Moze warto podpisywac pudelka

    Agata, 11 grudzień 2014

    Bardzo przepraszamy za zaistniałą pomyłkę. Dostawca został pouczony i więcej się to nie powtórzy.

    Zespół Diavolino

    OK

    Krzysztof, 10 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Zbyt długi czas oczekiwania.

    Piotr, 08 grudzień 2014

    Przepraszamy ale nie zawsze jest to zależne od nas. Czasami zdarzają się awarie samochodu.

    Zespół Diavolino

    Pizza bardzo smaczna, a zamówienia online bardzo wygodne :)

    Katarzyna, 05 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Diavolino

    Ulubiona od lat

    Anita, 23 listopad 2014

    Dziękujemy za opinię. Staramy się aby było tak zawsze.

    Zespół Diavolino

    W trakcie realziacji zamówienia zostałem poinformowany, że pizza będzie miała inne składniki. Pizza nie dojechała w wyznaczonym terminie. Gdy termin czekania ponad wyznaczony przez pizzerię czas przekroczył 30 minut (co razem daje 90 minut) odwołałem zamówienie. Mimo zapewnień że otrzymam zwrot pieniędzy w ciągu trzech dni, nie zostały mi zwrócone środki pieniężne. Oprócz głodu spowodowanego niedostarczeniem zamówienia w wyznaczonym czasie pozostał mi niesmak za niewywiązanie się z obietnic dotyczących zwrotu pieniędzy.

    Afera, 17 listopad 2014

    Bardzo przepraszamy za ten incydent. Dołozymy większych starań aby taka sytuacja sie nie powtórzyła.

    Zespół Diavolino

    Szybko i smacznie.

    Przemysław, 17 listopad 2014

    Dziekujemy za opinie i będziemy sie starali aby w przyszłości zachowć ten standard.

    Zespół Diavolino

    polecam!

    Paweł, 12 listopad 2014

    Dziekujemy za opinię.

    Zespół Diavolino

    !Cacy -pizza smakowa -obsługa genialna

    Patryk, 05 listopad 2014

    all ok

    Piotr, 03 listopad 2014

    Bardzo dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    :]

    Monika, 25 październik 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    najlepsza pizza w Olsztynie!

    Monika, 25 październik 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Ciasto wsiąkło trochę w karton ale pizza smaczna.

    Kasper, 11 październik 2014

    Dziękujemy za opinię, zwrócimy większą uwagę na ten jednostkowy problem,aby więcej się nie powtórzył

    Zespół Diavolino

    Trafiony smak, punktualność, zachęcam i polecam jak najbardziej ;-)

    Agata, 06 październik 2014

    Dziękujemy za opinię, będziemy starali się utrzymywać taki standard.

    Zespół Diavolino

    Szybko i smacznie

    Magda, 22 wrzesień 2014

    Dziękujemy i tego będziemy się trzymać

    Zespół Diavolino

    Często zamawiamy w Diavolino pizze i do tej pory byliśmy bardzo zadowoleni. Dzisiaj chcąc odmiany zamówiliśmy makaron co było ogromnym błędem. O ile Lazania była jeszcze zjadliwa to makaron Funghi Pollo był nie do przejścia. Raz że nie było w nim ani kawałka kurczaka a pieczarki dwa małe kawałki. Makaron był rozgotowany a sosu nie można nazwać sosem- w tym wydaniu była to mąka z wodą bez jakichkolwiek przypraw i bez smaku. Nie mówiąc o tym, że danie nie było zapiekane. Niestety ale danie trafiło do kosza :( Jest nam bardzo przykro bo naprawdę pizzę macie świetną i mamy nadzieje, że to jednorazowy przypadek ale innym nie polecamy niestety zamawiać makaronów. Szkoda pieniędzy a zawód murowany.

    Karol, 06 sierpień 2014

    Pierwszy raz używałem opcji zamówienia online i jestem bardzo miłe zaskoczony. Łatwo i szybko zamówiłem pizzę.

    Kacper, 30 lipiec 2014

    Pizza mniej smaczna niż w lokalu.

    Karol, 16 lipiec 2014

    super

    Piotr, 22 czerwiec 2014

    bardzo szybki dowóz i pysznie!

    Zuzanna, 05 maj 2014

    dziękujemy i staramy się aby nadal tak było

    Zespół Diavolino

    pizza byla dobra, ale sa lepsze w podobnych cenach

    Katarzyna, 23 marzec 2014

    Dziękujemy za opinię. To kwestia smaku, klient ma prawo wyboru i powinien zamawiać tam gdzie mu najlepiej smakuje.

    Zespół Diavolino

    Zamawiałem dwa sosy a dostałem jeden, ale i tak jestem fanem tej pizzerii. Melanzane i Quatro formagi nie ma sobie równych.

    Robert, 10 marzec 2014

    Dziękujemy, że mimo tego niedopatrzenia pozostał Pan fanem naszej pizzy. Postaramy sie to zrekompensować.

    Zespół Diavolino

    wszystko w najlepszym porządku

    Patryk, 27 luty 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Dostawa bardzo szybka i bez problemu. Jakość, smak i cena zadowalająca.

    Mikołaj, 16 luty 2014

    Dizękujemy za opinię, cały czas staramy się poprawiać jakość.

    Zespół Diavolino

    SUPER!

    Radosław, 13 luty 2014

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    Pizza smaczna , tylko mało dodatków typu ser i pieczarki. PrZy zamówieniu online dostałam zła pizzę , wiec na właściwa czekałam w sumie jakies ponad 2 h , po czym usłyszałam proszę od oddanie tamtej ^^ moze jakies przepraszam w ramach rekompensaty i przeprosin niech Pani sobie zostawi tamta pizzę , cokolwiek. Tak nie zdobedziecie klienta ...:/

    Sylwia, 03 luty 2014

    Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje. To był ewidentny błąd nowego dostawcy tym bardziej nam przykro, ze naprawienie tej pomyłki odbyło się wbrew naszym zasadom.

    Zespół Diavolino

    pizza bardzo dobra. problem jest tylko ze stroną skubacz bo nie zawsze złożone zamówienie odpowiada temu co dostajemy od kierowcy.

    Karol, 29 styczeń 2014

    Bardzo przepraszamy za to nieporozumienie, problem został rozwiązany i więcej się to nie powtórzy

    Zespół Diavolino

    Pizza przyjechala letnia, do tego kierowca domagal sie zaplaty, mimo iz oplacilem zamowienie wczesniej karta, kierowca glucho niemy musialem mu na tablecie pokazac oplacone zamowienie. Nie bede wiecej uzywac skubacz, 4 zamowienia w ciagu 2 miesiecy i 3 wpadki!!!

    Paweł, 15 styczeń 2014

    Przepraszamy za tą niedogodność, postaramy się Panu to zrekompensować zwłaszcza że ten kierowca już u nas nie pracuje

    Zespół Diavolino

    Zamiast ostrej papryki przekazaliście restauracji salami peperoni, której nie lubię, do tego musiałem dopłacać za dowóz!!!

    Paweł, 23 grudzień 2013

    Przepraszamy za ten błąd, postaramy się poprawić komunikację między pizzerią a przyjmującym zamówienie aby takie przypadki się nie zdarzały

    Zespół Diavolino

    very good

    Paweł, 18 grudzień 2013

    Thank you very much :))

    Zespół zamawiania online

    Czekałam dłużej (w sumie 70 min) niż poinformowano mnie sms-em i mejlem (zamówienie miało dotrzeć w przeciągu godziny. Pizza smaczna.

    Katarzyna, 10 grudzień 2013

    Dziękujemy za opinię. My jako portal niestety nie mamy wpływu na czas dostawy. Podajemy jedynie informacje jakie otrzymujemy z lokalu. Bardzo przepraszamy w imieniu lokalu za opóźnienie.

    Zespół zamawiania online

    Długi czas oczekiwania - 75 minut - czwartek ok. 17stej.

    Przemysław, 06 grudzień 2013

    Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za tak długi czas oczekiwania

    Zespół zamawiania online

    Witam
    Otrzymaliśmy odpowiedź na Pana opinię od lokalu. : “Przepraszamy za zbyt długie oczekiwanie, ale niestety spowodowane było
    wyjątkowo niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi, duże opady śniegu i
    powstałe przez to korki w mieście”

    Zespół zamawiania online

    pizza pyyyycchhhaaaa najlepsza chyba w olsztynie ale za ta cene za mala a mam spore porownanie do olsztynskich pizzerii Raczej nie kupie wiecej ale tylko z tego powodu za smakiem bede tesknic

    Agnieszka, 18 listopad 2013

    Dziękujemy za opinię. Może jednak smak wygra i skusi się Pani jeszcze na pizzę z Diavolino. Zawsze można skorzystać z wtorkowej promocji – druga za 5zł :))

    Zespół zamawiania online

    tragedia

    Marta, 28 październik 2013

    Witam Pani Marto,

    czy Pani może napisać parę słów, dlaczego Pani opinia jest tak bardzo negatywna?

    Pozdrawiam
    Marek Skubacz

    Zespół zamawiania online

    Rewelacja! Szybko, gorąco, smacznie!

    Piotr, 14 październik 2013

    najważniejsze, że smakowało:))

    Zespół zamawiania online

    Bardzo dobra pizza

    Katarzyna, 05 październik 2013

    To najważniejsze!!

    Zespół zamawiania online

    super wszystko poszło nawet przed czasem dojechali , smacznie nawet był

    Basia, 09 wrzesień 2013

    Jak smakuje to najważniejsze.

    Zespół zamawiania online

    za maloostra, polecam dodac papryczki

    lukasz, 27 lipiec 2013

    Bardzo dziękujemy za opinię. Fajnie że wszystko działa jak trzeba. Zależy co kto lubi :))))))))))

    Zespół zamawiania online

    spoxik pizza na "szwagier party"

    Arkadiusz, 06 lipiec 2013

    Dzięki za opinię. To czemu tylko 4 jak spoxik :((((

    Zespół zamawiania online

    Wszystko w porządku. Pozdrawiam.

    Marta, 29 maj 2013

    My również pozdrawiamy i dziękujemy za opinię

    Zespół Diavolino

    ok

    Kinga, 08 kwiecień 2013

    Dziekujemy

    Zespół Diavolino

Logowanie

Rejestracja